Hallo - Reisverslag uit Maldegem, België van Jana Dabaut - WaarBenJij.nu Hallo - Reisverslag uit Maldegem, België van Jana Dabaut - WaarBenJij.nu

Hallo

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jana

08 September 2009 | België, Maldegem

Op 21 oktober is het zo ver en begin ik aan mijn buitenlands avontuur.

Eerst zal ik vakantie nemen en in een kleine 2 weken India verkennen.

Daarna begint het echte avontuur. Op 2 november zal ik toekomen in Nepal en er vrijwilligerserk doen. Eerst ga ik 11 weken meehelpen bij de suvadra foundation in Bakthapur(http://www.suvadra.com/). Waar ik normaal gezien zal helpen in de daycare bij kindjes met een fysieke en verstandelijke beperking.

Daarna neem ik 14 dagen vakantie om Nepal wat te verkennen.

Daarna ga ik voor 11 weken naar een bergdorp Pachbhaiya. Waar ik Engelse les zal geven in de basisschool en hopelijk veel leuke spelletjes mag spelen.

Dan is het normaalgezien nog 14 dagen voor mijn vliegtuig terug naar huis vertrekt. Zo heb ik nog ruim de tijd om enkele dingen te bezoeken en afscheid te nemen van iedereen. Op 7 mei ben ik dan normaal gezien terug in ons Belgenlandje.

Hier zal ik regelmatig een berichtje op posten zodat jullie mijn belevenissen kunnen volgen. Graag hoor ik ook van jullie hoe het in België is.

xxx jana

• 14 Oktober 2009 - 08:08

Katrien C:

hei jana

merci voe de chocomuis van cote d'or.
    Nog 1 week te gaan, spannend!
    Doe da goe, ik neem zeker af en toe een kijkje op je blog.
    vele groeten!

• 18 Oktober 2009 - 17:01

Katrien :

merci voor het leuke feestje gisteren!
    geniet nog van je laatste daagjes in het belgenland en ik verlang er nu al stiekem naar toe om je terug te zien!
    je bent een pracht van een collega!
    kus

• 14 April 2010 - 12:02

Hanne:

je hebt het er zo te zien naar je zin maar wij zouden blij zijn als je op zondag trug bij ons aan tafel zit want we missen je nog veel plezier xxx